Felelősségi Nyilatkozat

A Természetes Nyugalom weboldal és szöveg kizárólag oktatási célból készült, és semmiképpen nem helyettesítheti a képesített orvosi, pszichológiai tanácsadást, diagnózist vagy kezelést, vagy terápiát egy képesített személytől. Ha úgy gondolja, hogy valamilyen orvosi vagy pszichológiai problémában szenved, azonnal forduljon orvoshoz vagy más megfelelően képesített személyhez vagy szolgálathoz.

Facilitátorok nem vállalnak felelősséget semmilyen az oldalon található tartalom és információ alapján meghozott olvasói cselekedetért. Az oldalon található információk a tájékoztatást szolgálják, melyeket mindenki a saját felelősségére használ, és nem használhatóak fel semmilyen más oldalon termékek és szolgáltatások reklámozására (kivéve az ehhez engedélyt kérő oldalakon). Az oldalon szereplő tartalmak megoszthatók máshol a forrás megjelölésével.

Az Okleveles Facilitátorok nem orvosok vagy mentális egészséggel foglalkozó szakemberek. Nem adnak és nem is adhatnak tanácsot azzal kapcsolatban, hogy a kliens hogyan élje az életét. Az Önvizsgálatok facilitálása nem tanácsadás, és nem egy jobb személyes történet létrehozását célozza. Az Önvizsgálatok célja a téves identitásainkon és történeteinken történő átlátás, nem pedig új, „jobb” identitások, történetek létrehozása. A facilitátor egy segítő személy, akivégigvezeti a klienst egy belső folyamatonmegtartva őt az ehhez szükséges térben. Az Önvizsgálatok nem nyugati pszichológián vagy orvostudományon alapulnak, hanem főként az éber tudatosság gyakorlati megtapasztalásán. Semmilyen vallási tanítást nem végzünk, oktatási programot nyújtunk.